Welkom bij Praktijk Jonkerbosch

Zie onderaan deze pagina voor de mededeling over het coronavirus

Jonkerbosch is een praktijk voor Specialistische GGZ, maar Generalistische Basis GGZ behoort ook tot de mogelijkheden.

Mijn behandelvisie is; kort als het kan, langer als het nodig is.
Dit betekent dat u bij mij zowel terecht kunt voor een langer durende psychotherapeutische behandeling van complexe problematiek als voor een kortdurende, klantgerichte behandeling.

Binnen mijn praktijk heeft u gedurende het hele behandeltraject (aanmelding, intake, behandeling) dezelfde hulpverlener, oftewel continuïteit. Er is bewust gekozen voor kleinschaligheid en daarmee een laagdrempelige, persoonlijke benadering.

In mijn aanpak vormt cognitieve gedragstherapie de basis, aangevuld met andere behandeltechnieken zoals EMDR en op mindfulness. Uw hulpvraag vormt het uitgangspunt voor mijn aanpak, waarbij ik uitga van op de persoon toegesneden maatwerk.

Mededeling voor cliënten over het Coronavirus

Praktijk Jonkerbosch volgt de richtlijnen van het RIVM. Om de continuïteit van zorg in de GGZ te waarborgen is de praktijk gewoon geopend. De praktijk neemt wel de maatregelen rondom corona in acht: gevraagd wordt om niet te komen bij verkoudheid en hoesten e.d. (er is dan een (beeld)belconsult mogelijk), om zo min mogelijk gebruik maken van de wachtruimte (kom niet te vroeg en wacht zo mogelijk buiten), bij binnenkomst de handen te wassen en te desinfecteren, 1,5 meter afstand te bewaren, geen handen te schudden, er wordt niets te drinken aangeboden (neem dus zelf een flesje water o.i.d. mee) en er wordt na elk gesprek geventileerd.

Beeldbellen

Bij verplichte quarantaine als gevolg van positief testen op het coronavirus of bij milde ziekte bestaat de mogelijkheid om de consulten via de telefoon of beeldbellen te laten lopen. Zo kan een consult toch doorgaan en een mogelijke ‘no-show’ worden voorkomen.
Er wordt ook de mogelijkheid geboden om te behandelen via beeldbellen om zo het risico bij persoonlijk contact geheel te vermijden.

Het beeldbellen gaat via de webapplicatie LiviConnect waarmee volledig wordt voldaan aan de privacy- en beveiligingsnormen van de AVG en de NEN7510.
Om gebruik te maken van deze applicatie hoeft u als cliënt niets te installeren of te downloaden. Voor de aanvang van een consult met beeldbellen krijgt u een link opgestuurd via de email waarmee het contact gelegd kan worden. Naast beeldbellen kunnen we natuurlijk ook gewoon met elkaar bellen.

Dit bericht is geplaatst in Praktijk Jonkerbosch met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.